Nemzetközi IT biztonsági sajtószemle
Nemzetközi
IT biztonsági sajtószemle
Címkefelhő
VirusTotal NAT bizalmas dokumentumok kémkedés Cyber National Mission Force sérülékenység CYOC MFA Pterodo Stuxnet 2.0 Five Eyes káros alkalmazás GhostMiner kiberbiztonság Izrael Amazon s2n Eternal Red Instagram adatgyűjtés WannaCry figyelmeztetés filter bubble repülőtér WolfSSL FSB Pentagon Reddit Dragonfly DuckDuckGo Global Threat Index
 január 26. 09:08

Az Entrust Datacard és a Schneider Electric partnerségének eredménye, hogy ügyfeleik számára lehetőség van az IoT (tárgyak internete) eszközöknél az identitás alapú biztonság használatára.

Bővebben

Az Entrust Datacard és a Schneider Electric partnerségének eredménye, hogy ügyfeleik számára lehetőség van az IoT (tárgyak internete) eszközöknél az identitás alapú biztonság használatára. Az Entrust Datacard a megbízható identitás és biztonságos tranzakciós megoldások vezető szállítója bejelentette, hogy csatlakozik a Schneider Electric együttműködési automatizálási partner programjához (CAPP - Collaborative Automation Partner Program). Ez az együttműködés lehetővé teszi a Schneider Electric az automatizálás és energiagazdálkodási rendszerek piacvezetője számára, hogy ügyfelei részére elérhetővé tegye az Entrust Datacard ioTrust biztonsági megoldását. Az ioTrust biztonsági megoldás megbízható infrastruktúrát hoz létre az M2M (machine to machine) adatok továbbításához, így csökkenti a biztonsági kockázatot, és növeli az átláthatóságot az ipari környezetekben. A CAPP további előnye a Schneider Electric számára, hogy a cég EcoStruxure for Industry architektúráján keresztül teljes vállalati biztonságtechnikai üzleti megoldásokat szállíthat a partnerei részére.

(www.iotbusinessnews.com)
Kevesebb
 augusztus 08. 10:22

A Let's Encrypt bejelentette, hogy tanúsítványaikat immáron direkt módon elfogadja az összes nagy gyökértanúsító (root) szervezet, mint a Microsoft, a Google, az Apple, a Mozilla, az Oracle, és a Blackberry.

Bővebben

A Let's Encrypt bejelentette, hogy tanúsítványaikat immáron direkt módon elfogadja az összes nagy gyökértanúsító (root) szervezet, mint a Microsoft, a Google, az Apple, a Mozilla, az Oracle, és a Blackberry, ezeken keresztül pedig a nagyobb böngészők és operációs rendszerek is. A korábbi köztes elem, az IdenTrust kiiktatásra került, mivel ez magában hordozta annak az esélyét, hogy amennyiben az IdenTrust felé meggyengülne a bizalom ─ ami a közelmúltban például a Symantec esetében megtörtént ─ akkor az az összes Let's Encrypt tanúsítványt érintené. A cég közleménye szerint azonban egyes régebbi rendszerek nem kompatibilisek az új eljárással, és még legalább öt év kell ahhoz, hogy ezek kikopjanak a webes ökoszisztémából.

(www.bleepingcomputer.com)
Kevesebb