Nemzetközi IT biztonsági sajtószemle
Nemzetközi
IT biztonsági sajtószemle
Címkefelhő
HART kockázat Olympic Destroyer Gmail Roskomnadzor VPN Filter NoMoreRansom műhold rendszer Franciaország Windows Chrome Steam GrayShift Zcash tiltás APF jogellenes Huawei Facebook kiberbűnözés kiberbiztonság Csehország Egyiptom Google Telegram Lazarus Group WordPress EUROPOL személyes adatok védelme felmérés
 május 11. 10:18

A szabályok eltörléséről még tavaly decemberben határozott a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC), azonban ez ténylegesen csak június 11-től lép életbe.

Bővebben

A szabályok eltörléséről még tavaly decemberben határozott a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC), azonban ez ténylegesen csak június 11-től lép életbe. A hatályba lépéshez ugyanis az FCC-nek még ki kellett hirdetnie a döntést a kormányzati közlönyben, valamint egy formális jóváhagyásra is vártak az Igazgatási és Költségvetési Hivataltól, ám egyes vélemények szerint szándékosan késleltették a változtatást. Ettől függetlenül a Kongresszusban és a bíróságokon továbbra is határozott szándék mutatkozik a döntés elleni harcra és a 2015-ös állapot visszaállítására. Ilyen például a Szenátusban a témában kikényszerített szavazás is, ami a jövő héten esedékes.

motherboard.vice.com
Kevesebb